Robotlegs loosing swc data upon code update (Flashbuilder)

thomas.thorstensson's Avatar


20 Dec, 2016 02:09 PM

I have a very strange thing going on

everytime I update my code I need to delete the previous Application.swf file or robotlegs throws

VerifyError: Error #1014: Class org.robotlegs.mvcs::Context could not be found.

I have no clue what is going on because it sneaked up on me. All was working fine and now , if I update a single trace statement and try to rerun the code, Robotlegs cant be found, unless I delete original Application.swf and issue a clean project.

Heeeeeeeeeeelp. Never seen anything like it

  1. 1 Posted by thomas.thorsten... on 20 Dec, 2016 02:38 PM

    thomas.thorstensson's Avatar

    From Flash, I can compile this robotlegs project fine, also after updating something.

    For some reason even changing a trace statement causes Flashbuilder too not find the robotlegs classes until I delete the Application.swf and clean and rerun debug.

    Before this happened I also noticed that the swf was not updating.

  2. 2 Posted by thomas.thorsten... on 20 Dec, 2016 03:27 PM

    thomas.thorstensson's Avatar


    I solved it. I had document classed ticked in Flash when exporting the .swc only lol. Some sort of circular confusion. IT was because I was allowing for a newbie to compile from Flash using Application class. But when publishing swc that was not a good idea, as Flashbuilder could not treat swc correctly

  3. Support Staff 3 Posted by Ondina D.F. on 21 Dec, 2016 11:37 AM

    Ondina D.F.'s Avatar

    Hey Thomas,
    I'm glad you've found the culprit!

  4. Ondina D.F. closed this discussion on 21 Dec, 2016 11:37 AM.

Comments are currently closed for this discussion. You can start a new one.

Keyboard shortcuts


? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac